National Geographic: csütörtök esténként a technológiáé a főszerep

Csütörtök esténként a technológiai műsoroké a főszerep a National Geographic csatornáján, ugyanis január 14-étől két új sorozat is indul a technológiai műsorblokk keretein belül.

A Titkok és üzemek, valamint a Villám-kivitelezők olyan vadiúj műsorok a National Geographic kínálatában, amelyeknek célja, hogy a fiatalabb, húsz év körüli közönséggel is megismertesség a technológia rejtélyes, ám roppant izgalmas világát. A különleges szpot magyar szövegének szerzője Galambos Attila, a műsorokban pedig Nagy-Rigler Renáta és Szentirmai Zsolt hangjait hallhatjuk egy két órás műsorblokk keretében csütörtökönként.
A Titkok és üzemek egy olyan lebilincselően izgalmas sorozat, amelyben arra kaphatunk választ, hogyan készül egy Aston Martin versenyautó és egy 20 millió eurós luxusjach, vagy melyek a legérdekesebb mozzanatok egy mentő-kereső helikopter építése során, és mik a titkai a világ legdrágább kerékpárjainak.
National Geographic
Titkok és üzemek Fotó: National Geographic

A Villám-kivitelezők műsorának keretében a legkülönbözőbb tájakon, a legkülönlegesebb építkezéstípusokat vizsgáljuk meg, hogy rájöjjünk, mely mérnöki bravúrok teszik lehetővé, hogy néhány hét, néhány nap, esetleg mindössze néhány óra alatt különböző építészeti csodák szülessenek.


Ha tehát Titeket is érdekel a technológia, akkor január 14-től, csütörtök esténként 9 órától ne felejtsetek a Nat Geo csatornájára kapcsolni, ahol a fentebb említett érdekességekbe nyerhettek betekintést.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?