sony wd800

A Sony WD800 nem nevezhető az innováció csúcsának, viszont biztos olcsó lesz.

Azt még egy rossz szándékú hazudozó sem mondhatja, hogy a Sony nem hajlandó televíziók fejlesztésére elkölteni egy halom pénzt. Ennek megfelelően 2021 elején egy rakat új menő modellel rukkoltak elő. Új képfeldolgozó chippel, szexi OLED és LED LCD tévékkel, 4K és 8K felbontású készülékekkel egyaránt.

Sony WD800

De ez nem jelenti azt, hogy a vállalat totálisan hanyagolná az olcsóbb régiót. Bár nem verték nagy dobra, de mi azért megtaláltuk az idei év belépő szintű készülékét. Ez a WD800, amelyet innovatívnak bombasztikus túlzás lenne nevezni, ám az tuti, hogy jó olcsó lesz legalább. És hát az ilyen darabokra is szükség van, hiszen sokan vannak, akik nem akarnak feltétlenül vagyonokat kiköhögni egy tévére.

A Sony WD800 kizárólag 32 hüvelykes képméretben lesz majd elérhető, és valószínűleg azt a panelt kapta meg, amelyek valahogy a cég nyakán maradtak régről. A HD felbontás ugyanis ma már azért eléggé elavultnak számít, a HDR támogatás felejtős, és a dizájn se valami nagy szám. Ha pontosak az infóink, akkor viszont az Android TV okostévé rendszer nem hiányzik belőle, azaz a különféle netes alkalmazások elérése megoldott. Azaz netflixezni vagy YouTube videókat nézegetni simán lehet rajta.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!