Már előrendelhetőek a Telenornál a Samsung Galaxy S21 készülékei

A Samsung nemrégiben jelentett be három vadiúj készüléket, a Samsung Galaxy S21 5G, a Galaxy S21+ 5G, valamint a Galaxy S21 Ultra 5G modellek pedig már elő is rendelhetőek a Telenornál. 

A dél-koreai gyártó aktuális csúcskategóriás telefonjait már jó ideje várta a nagyközönség, amelyek közül a Galaxy S21 Ultra 5G az abszolút csúcsragadozó. A Samsung Galaxy-család tagjai 2021. január 14-én, 17 órától, január 28-án 23:59-ig rendelhetőek elő a Telenor weboldalán: a Galaxy S21 5G modell 3 féle – Fantomszürke, Fantomfehér és Fantomlila – színben, a Galaxy S21+ 5G és a Galaxy S21 Ultra 5G készülék Fantomfekete és Fantomezüst színben lesznek kaphatók.


A Galaxy S21 5G és a Galaxy S21+ 5G készülékek előrendelésekor ráadásként két kiegészítő jár: egy vezetéknélküli Galaxy Buds Live fülhallgató, valamint egy Galaxy SmartTag okos követőcímke, amely egy kicsi és könnyű, rövid hatótávú nyomkövető eszköz, amit akár pénztárcára, táskára vagy kulcscsomóra is rátehetünk.

Samsung Galaxy S21 telenornál
Fantomlila  fotó: Telenor

A Galaxy S21 Ultra 5G modell mellé a Galaxy Buds továbbfejlesztett verziója, a Galaxy Buds Pro vezeték nélküli, professzionális hangzású fülhallgató és a Samsung Galaxy SmartTag okos követőcímke jár. A kiegészítek a mobilkészülék kézhezvételét követően a Samsung Members alkalmazásban lehet igényelni.

A Samsung Galaxy S21 modelljei tehát már előrendelhetőek a készlet erejéig a Telenornál, a további információkért cserébe látogassatok el a Telenor oldalára.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?