Vasárnap ismeretlenek feltörték a Burger King magyar Instagram-profilját, a 26 ezer követővel rendelkező oldalon fura nevek jelentek meg. 

A gyorsétterem-franchise több magyar oldalán is tudatta követőivel a lopást – sőt körlevelet is küldtek -, kihangsúlyozva, hogy mostantól minden tevékenység, ami az Instagram profilukkal zajlik, ismeretlen személyektől függ. A Burger King külön felhívta a figyelmet, hogy a követőik jelezzék a közösségi oldal felé, ha bármilyen szokatlan tevékenységet tapasztalnak, például egy gyanús posztot vagy story-t.

A Burger King Hungary nevű Insta-oldalra egyelőre nem került fel szokatlan tartalom vagy bejegyzés, leszámítva, hogy a @burgerkinghu csatornán a név Agmet Aygünr-re lett változtatva, alatta pedig egy 770 ezres követőtáborral rendelkező török férfi profilját linkelték be. Jelenleg a nevek már lekerültek az oldalról.

burger-king
Fotó: Burger King Facebook

A Burger King előre is elnézést kért azért, ha bármilyen illetlen tartalom kerülne fel az oldalukra, és biztosították követőiket, hogy minden erejükkel azon vannak, hogy a felmerült problémát mihamarabb orvosolják.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!