Lábon is hordható a Huawei legújabb okoskarkötője

Bemutatta a Huawei legújabb fitnesz kiegészítőjét, a Band 4e Active okoskarkötőt, amely mindössze 6 grammot nyom és két hétig is bírja szuflával. 

A pehelykönnyű, csupán 17 grammos – szíj nélkül mindössze 6 grammos – okoseszköz már nemcsak a csuklón képes mérni a teljesítményt, hanem a lábon is, mivel a beépített csat segítségével a karkötő könnyedén leválasztható a szíjról és akár a cipőn is viselhető.


A Huawei okoskarkötője a korábbi szériákhoz képest jóval pontosabban képes mérni a futás hosszát, a lépések nagyságát, a talajfogás mintáját, a futás közbeni kilengést, az elrugaszkodás mértékét, a láb talajon töltött idejét, az emelkedés nagyságát és a talajérintés arányát is. Emellett az eszköz nem csak elemzi a mozgásunkat, de figyelmeztet is, hiszen a HUAWEI Egészség alkalmazása szakmai javaslatokat nyújt a rögzített teljesítmény alapján, így például csökkenthetőek a boka megrándulásától a súlyos ízületi, vagy térdfájdalmakig terjedő sérülések kockázatai.

band-4e-active
Fotó: Huawei

Nemcsak a futáshoz, de a biciklizéshez és a kosárlabdázáshoz is különösen hasznos funkciókat kapott a karkötő: előbbinél képes rögzíteni az aktív tekeréssel töltött
időt, a sebességet, valamint a pedálozási ciklusok pontos számát, míg utóbbi esetében az okoseszköz pontos adatokkal szolgál az ugrásokkal kapcsolatban, például méri és elemzi az elrugaszkodás mértékét, az ugrások számát, magasságát és időtartamát.

Band 4e Active
Fotó: Huawei

A sport mellett egy sor másik funkcióval is rendelkezik a Huawei Band 4e Active, például alvásfigyeléssel, különböző értesítésekkel (üzenetek, hívásértesítés, naptárbejegyzések),
ébresztőórával és aktivitásfigyeléssel, sőt egy gombnyomásra megkereshetjük vele a
mobiltelefonunkat is.

A Huawei Band 4e szolid grafitfekete és dinamikus korall színben érkezik itthonra, amelyet már meg is vásárolhatunk a Huawei valamennyi kereskedelmi partnerénél bruttó 8.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?