Ilyen lenne az Apple felülete ha a Tesla Model 3 kapná

Bár biztos nincsenek több millióan, akik álmukból izzadva ébredve azon gondolkodtak, vajon milyen lenne, ha Elon Musk egyszer azt mondaná a Tesla Model 3 kijelzője mostantól az Apple rendszerével működik. 

A Tesla autóinak egyik jellegzetessége, hogy odabent értelemszerű személygépjárműves tulajdonságai mellett igyekszik olyan lenni, mintha a kütyümániásoknak készült volna. Gombok, tekerők, és karok helyett van egy szép nagy kijelző, és arról lehet vezérelni mindent. Ez természetesen úgy valósulhat meg, hogy egy operációs rendszer fut alatta, ami nem az Apple-é. Mármint akkor is működnek, ha az almás cégé lenne, pusztán azt kívántuk jelezni, hogy ebben az esetben nem az övé. John Calkins azonban úgy döntött, egy röpke pillanatig azért eljátszik a gondolattal, hogy mi lenne, ha a Tesla Model 3 mégis a macOS segítségével működne.


Az eredményt egyébként talán úgy lehetne elképzelni, mintha arra gondolnánk, hogy a Big Sur és az iPad 3 találkozna. Itt tesszük hozzá gyorsan, hogy a Hyundai a valóságban is meglépte ezt, hiszen úgy tudni, a koreai autógyártó együttműködésben van a Tim Cook vezette céggel. De visszatérve a Teslára, látható, hogy a Big Surt ismerők számára ismerős felület köszön vissza, beleértve az összes olyan alkalmazást, ami azt is jellemzi. Keresés, profil, iCloud, Apple TV, minden van, mint egy falusi vegyesboltban.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?