120 wattos töltéssel jön az új Red Magic 6 Pro gamermobil

Már hitelesítették is a nubia Red Magic 6 Pro gamermobil 120 wattos töltőjét a hatóságok. 

A múlt évi Red Magic 5G és 5S után a Nubia ismét hozna a piacra egy új gamermobilt, de lehet, hogy többet is a Red Magic 6 széria keretében. Korábban már hivatalosan is megszellőztette az új sorozat érkezését a gyártó. A Red Magic 6 Pro esetében 4500 mAh-s akkura és 120 wattos gyorstöltésre számíthatunk, most pedig újfent megerősítették ezeket a részleteket.


A kínai 3C ugyanis már hitelesítette is az NX669J-P kódnevű Red Magic 6 Pro készüléket, amely valóban 120 wattos gyorstöltést támogat majd. Az NX669J lesz a másik modell, a sima Red Magic 6, ami pedig 66 wattos gyorstöltésre lesz képes.

A jól értesült szivárogtató, Digital Chat Station azt is tudni véli, hogy a Pro modell nagyjából 15-20 perc alatt tölt fel majd nulláról százra. Mindkét készülék dupla akkumulátoros megoldást alkalmaz a gyors töltési sebesség miatt (mint az Oppo és a OnePlus mostanában). Kétség sem fér hozzá, hogy a Snapdragon 888 és az elektrokromatikus hátlap különlegessé teszi majd ezeket a gamereknek szánt mobilokat.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: IGN, Nubia

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?