Már hitelesítették is a nubia Red Magic 6 Pro gamermobil 120 wattos töltőjét a hatóságok. 

A múlt évi Red Magic 5G és 5S után a Nubia ismét hozna a piacra egy új gamermobilt, de lehet, hogy többet is a Red Magic 6 széria keretében. Korábban már hivatalosan is megszellőztette az új sorozat érkezését a gyártó. A Red Magic 6 Pro esetében 4500 mAh-s akkura és 120 wattos gyorstöltésre számíthatunk, most pedig újfent megerősítették ezeket a részleteket.

A kínai 3C ugyanis már hitelesítette is az NX669J-P kódnevű Red Magic 6 Pro készüléket, amely valóban 120 wattos gyorstöltést támogat majd. Az NX669J lesz a másik modell, a sima Red Magic 6, ami pedig 66 wattos gyorstöltésre lesz képes.

A jól értesült szivárogtató, Digital Chat Station azt is tudni véli, hogy a Pro modell nagyjából 15-20 perc alatt tölt fel majd nulláról százra. Mindkét készülék dupla akkumulátoros megoldást alkalmaz a gyors töltési sebesség miatt (mint az Oppo és a OnePlus mostanában). Kétség sem fér hozzá, hogy a Snapdragon 888 és az elektrokromatikus hátlap különlegessé teszi majd ezeket a gamereknek szánt mobilokat.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: IGN, Nubia