Három új vezeték nélküli fülhallgatóval újított az Acer

A három új vezeték nélküli Acer fülhallgató közül kettőnek a tokja beépített töltőkábellel rendelkezik. 

Miután a mobilgyártók az Apple-t másolva többségében megszabadultak a jackcsatlakozótól, igen nagy trend lett a vezeték nélküli fülhallgatókból. Korai megmondani, hogy ezek a pár év alatt elöregedő akkumulátor és az általában javíthatatlan kialakítás mellett hosszabb távon is leválthatják-e a zsinóros megoldásokat, de jelenleg kapkodnak az ilyenekért az emberek.


Van már szinte minden gyártónak, az Acernek is. Most például hármat mutatott be nemrég a gyártó, ezeket elsőként Indiában dobta piacra.

Mindegyik modell 28 órányi üzemidőt garantál (tokkal persze), tok nélkül 4 órát. Az újratöltés másfél órába telik, ha egyszer lemerülnek a fülhallgatók.

A prémium ajánlat a 9 mm-es meghajtókkal és Bluetooth 5.0-val dolgozó Gateway TWS lett, ami USB-C-n keresztül tölthető – ehhez beépített kábel is van. A GAHR010 már külön USB-C portot is kínál, és a 011-es modellhez hasonlóan 8 mm-es meghajtókat és Bluetooth 5.1-et ígér. Sajnos aptX- vagy LDAC-támogatás nincs, és egyszerre csak egy eszközhöz csatlakoztathatóak a termékek, amelyek ellenállnak az izzadtságnak.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Acer, GSMArena

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?