Ezért dobta ki a Facebook az iPhone-felhasználókat

A Facebook szerint konfigurációs változtatás az oka annak, hogy a platform kidobálta a felhasználókat, főleg az iPhone-nal rendelkezőket. 

A Facebook arról tájékoztatta a közönségét, hogy egyes felhasználóit váratlanul kijelentkeztette a fiókjából. Ennek az oka egy konfigurációs változtatás, elvileg szombaton helyrehozták a hibát.


Mindez viszont azt eredményezte, hogy az elmúlt napokban azt vehették észre a felhasználók, ki vannak léptetve a Facebook-fiókjukból. A Facebook szóvivője elnézést kért a kellemetlenségekért.

A riadalmat az okozta, hogy az emberek sorra kapták a bejelentkezési felszólítást, pedig előtte nem léptek ki. Az Engadget szerint a legnagyobb mértékben az iPhone mobilok tulajdonosait érintette a dolog. Ráadásul az iOs-es Facebook app segítségével kétfaktoros hitelesítés mellett a bejelentkezés sem igazán működött egy darabig. Elvileg már nincs gond, de lehet, hogy a hitelesítőkódok lassan érkeznek.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: AppleInsider, Gizmodo

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?