Új taggal bővülhet a Vivo család, jön az S7t modell

Új taggal bővül a Vivo széria, a Vivo S7t 5G-ben a Dimensity 820 SoC dolgozik majd. 

Még tavaly jelent meg a Vivo S7 5G telefon, amelyet az S7e 5G követett, most pedig nagyon úgy tűnik, hogy egy újabb Vivo készülék van a láthatáron. Az S7t névre keresztelt modell 6,44 hüvelykes FullHD+ felbontású AMOLED kijelzővel, képernyő alatti ujjlenyomat-olvasóval és 4000 mAh-s akksival rendelkezik, sőt a Digital Chat Station információi szerint összesen öt kamerával fog bírni. Az S7t nagyjából a Vivo S7-hez hasonló specifikációkkal fog érkezni, azzal a nagy különbséggel, hogy az új készülékben a Dimensity 820 SoC dolgozik majd.


Az öt kamerából álló rendszer egy előlapi 44MP széles és egy 8MP ultraszéles kamerából áll, a hátlapihoz pedig egy 64MP elsődleges, egy 8MP ultraszéles és egy 2MP mélységérzékelő egység fog tartozni.

vivo-S7t
Fotó: Yahoo Sports

Bár az S7 5G az Android 10 rendszert futtatja, nagyon is elképzelhetőnek tűnik, hogy az S7t az Android 11-gyel is elbír majd. Mivel a Vivo S7 5G8 GB/128 GB és 8 GB/256 GB memóriakonfigurációban érkezik,  igen valószínű, hogy az új modell is ehhez hasonlót tartogat. A pletykák szerint a Vivo S7t 5G már a kapuban van, és hamarosan meg is érkezhet a kínai piacra.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?