Előkerültek az első renderelt képek a Sony Xperia 1 III-ról, ezek alapján pedig periszkópkamerával újít a Sony. 

Bár sok szempontból még nem érnek fel a riválisokhoz a Sony Xperia 1 és 5 szériás csúcskészülékei, azok mégis egyre jobbak:  ha néhány apróságot megoldana a gyártó, akkor a legjobb választások egyikévé léphetne elő bármelyik sorozat aktuális modellje. Talán majd a Sony Xperia 1 III? Az OnLeaks (vagyis Steve Hemmerstoffer) jóvoltából kiszivárogtak az első renderelt képek.

Ezek alapján nagyjából ugyanazt kapjuk, mint az Xperia 1 II-nél. Ami jó, mert egyedi és stílusos dizájnt rakott össze a Sony, lapos kijelzővel. A hátlapi kamerarendszer azonban megújul, jól kivehető ugyanis a periszkópkamera meglétre.

A Zeiss T* bevonata ezúttal is ott lesz, megtartják az iparban egyre kevésbé használt ToF-szenzort is. Sajnos konkrét adatok nem szivárogtak ki, így a zoomkamera tudásáról sincs hír. A felső és alsó káva egyébként kisebbnek tűnik, ezekbe kerülnek a hangszórók is.

A hírek és képek szerint marad azonban a 6,5 hüvelykes, 21:9-es, 4K-s OLED-kijelző, aminek ezúttal nőhet a fényere. Nem hiányzik majd a jackcsatlakozó és a microSD-foglalat sem, vagyis tényleg robbanthat a piacon a Sony. Már csak jó szoftver, ezúttal tényleg jó hangszóró, rendes frissítések és vállalható árcédula kellenek.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: OnLeaks @ Voice