A Polk Audio React hangprojektor a Dolby Digital mellett az STS 5.1 virtuális térhangzást is támogatja, továbbá Alexa-képes. 

A Polk Audio legújabb hangprojektora a React nevet viseli, és a modern trendeknek megfelelően okos is. Ez azt jelenti, hogy az Amazon Alexa számos funkcióját támogatja, a hangot pedig négy nagy hatósugarú mikrofon segítségével már távolról is érzékeli, sőt, akkor is, ha épp üvölt az akciófilm.

A 249 dolláros hangprojektor többszobás támogatással rendelkezik, vagyis az Alexa-képes hangszórók összeköthetőek ezzel a modellel is, és a házban mindenhol ugyanaz szólhat, egyszerre. Az eszköz alkalmas a hanghívások Alexán keresztüli lebonyolítására is, illetve az okosotthon eszközeinek vezérlésére. Bluetooth-támogatása is van továbbá.

Hangzás terén Dolby Digital és STS 5.1 virtuális térhangzás dobja fel a minőséget, és a teljes valódi térhangzáshoz további Polk termékekkel párosítható. A hangprojektoron USB, optikai és HDMI ARC port is van. Dolby Atmos-támogatás nincs, de a legtöbb átlag hangszórót így is felülmúlja ez a modell, még vállalható árszinten.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: Polk Audio