Lehet, hogy végre tényleg életre kel a márka? Két perc alatt 10 000 darabot vittek el a Motorola Edge S mobilból.

Elmúltak már azok az idők, amikor a Motorola márka tényező volt a telefonos szektorban. Sajnos. A brand már nem is eredeti tulajdonosánál van, hiszen a névhasználati jogokat a Lenovo birtokolja. Az a kínai konszern, amely az elmúlt években nem tudott mit kezdeni nagyon a korábban azért igen jól csengő névvel. De most mindez megváltozhat.

Motorola Edge S

A vállalat új készüléke a Motorola Edge S ugyanis irgalmatlanul jól pörög, legalábbis a gyártó állítása szerint. A Motorolától kapott információk szerint a mobilból azonnal, két perc alatt eladtak 10 000 darabot a különféle értékesítési csatornákon keresztül. Ez pedig előrevetíti, hogy e termék lehet a tavasz egyik nagy slágere.

A siker titka nyilván a szuper ár/érték arány lehet. A 2000 jüanba, azaz kábé 90 000 forintba kerülő masinába egész jó hardver (Snapdragon 870 + 6 GB RAM), király akksi (5000 mAh), korrekt kijelző (6.7” Full HD+ LCD, 90 Hz képfrissítési ráta), és kamera (16 MP + 8 MP ultraszéles) került. Reméljük mihamarább hozzánk is megérkezik a Motorola Edge S, ilyesmire itthon is lenne igény.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!