Február 8-tól a Huawei AppGallery-ben is elérhető George, az Erste Bank magyarországi lakossági ügyfelei számára készített új digitális platformja.

A korszerű banki alkalmazás teljesen felváltja az Erste jelenlegi lakossági netbankját és mobilbank applikációját, amely immáron a Huawei AppGallery is elérhető a több mint 260 másik magyar alkalmazás mellett.

George a magyar piacon egyedülálló módon az Amazon felhőjében fut – ezzel is garantálva a gyors és a biztonságos ügyintézést -, emellett használata is kényelmes, hiszen moduláris rendszere révén mindenki saját magára szabhatja a szolgáltatási kínálatot. Az új banki alkalmazás alapvetően univerzális banki szolgáltatásokat kínál, legyen szó több számla és kártya kezeléséről, befektetésről vagy valamilyen új termék, hitel, kártya, befektetés vagy biztosítás igényléséről. Az Erste ügyfelei ezen kívül akár a mobiljukról is nyithatnak értékpapírszámlát, kezelhetik befektetéseiket, vásárolhatnak állampapírokat, választhatnak befektetési alapok közül és persze egy grafikus felületen nézhetik meg azt, éppen mekkora hozamot termelt a portfóliójuk.

huawei-george
fotó: Twitter

George pénzügyi asszisztensként is szolgál, hiszen a költéseket eleve kategóriákba rendezi a kártyatársasági adatok alapján, így látható, ha egy kategóriában, például ruhavásárlással vagy baráti sörözésekkel túlszaladnánk a tervezett havi limiten. Emellett az adatokat havi és éves bontásban elemzi, pontos képet mutat arról, mennyi pénz áll a rendelkezésünkre, pénzügyi mentorként segítve a személyes pénzügyi fejlődést, egyéni tanácsokat, ötleteket ad.

Az Erste Bank több mint 300 ezer magyarországi mobilbank felhasználója automatikus frissítés folyamán kapja meg George-ot a következő hetekben, míg a NetBank esetében a webes felületet egy ideig a hagyományos megoldással párhuzamosan érik el az Erste meglévő ügyfelei, az átállás tehát fokozatos lesz.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!