A jelentések szerint az összehajtható Apple iPhone kagylószerű formátumot kap, mint a Samsung Galaxy Z Flip. 

Folyamatosak a szivárgások arról, hogy az Apple is fejleszt összehajtható okostelefont. Korábban állítólag két prototípust is készített a Foxconn, az egyiket a Samsung Galaxy Fold, a másikat a Galaxy Z Flip mintájára. Azt viszont már akkor tudni lehetett, hogy az Apple végül csak egy dizájnt választ a kettő közül.

Jon Prosser szerint megszületett a döntés, az Apple a kagylóformátumot választotta, vagyis a Galaxy Z Flip mintájára fejlesztik tovább az összehajtható iPhone-t.

Ez állítólag több színben is elérhető lesz, és viszonylag belépőkategóriás termékként dobják majd piacra (ezt senki sem tudja mit jelent az 1400-2000 eurós mobilok piacán…). Érdemes persze erős fenntartásokkal kezelni ezeket a szivárgásokat, ráadásul még ha igaz is minden, akkor is van rá esély, hogy az Apple egyszer csak elkaszálja a terméket, és mégsem dobja piacra. Leghamarabb ráadásul 2023-ban érkezhetne egy összehajtható iPhone a szakértők tippjei szerint, hiszen az Apple szeret kivárni az új megoldások piacra dobásával.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: iOS Beta News, XEETECHCARE