BRU-TÁ-LIS akksival jön az új középkategóriás Samsung F62 telefon

A Samsung F62 mobilba 7000 mAh kapacitású telep került, ami extrém üzemidőt sejtet.

Hamarosan érkezik a Samsung F62 telefon, amelynek hivatalos bejelentésére még várni kell, ám a szokásoknak megfelelően egyes részletek már kiszivárogtak a termékről. A hardver terén (saját Exynos 9825 processzor, Mali-G76 GPU, illetve a 6 GB RAM) nem nyújt különösebb extrát. 6,7 inches képátlóval bíró AMOLED kijelzővel látták el, tehát a képminőséggel biztos nem lesz gond.


Samsung F62

Az akkumulátora viszont egyszerűen fantasztikus! 7000 mAh-es telepet tömködtek a vékony készülékházba, ami a manapság megszokott 4-5000 mAh-s akksikhoz képest óriási ugrásnak tűnik. Ez pedig azt jelentheti, hogy valószínűleg az üzemidő terén is magasan kiemelkedik a riválisok közül. Mivel még mindig ez a mai okostelefonok egyik Achilles-sarka, ezért benne van a pakliban, hogy a készülék igen sikeres lesz.

A Samsung F62 első körben Indiában kerül a boltokba 345 dolláros, tehát mintegy 100 000 forintos áron. Ennyiért nálunk is tuti aratna, szóval reméljük, hogy egyszer Magyarországra is megérkezik, mert elég jó vételnek tűnik.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?