Állítólag olyan nagy lesz a Redmi Note 10 képernyőjének a fényereje, mint az iPhone 12 Pro kijelzőjének. 

Egy ideje már tudjuk, hogy március 4-én debütál a Redmi Note 10 széria, persze szokás szerint megint nem globálisan. A Xiaomi indiai leányvállalata azért lelkesen teszi közzé majdnem minden nap az újabb és újabb kedvcsinálókat, amelyekből mostanra sok minden kiderült.

A rajongókat arról kérdezték, hogy mit gondolnak, vajon mennyire lesz fényes a Redmi Note 10 kijelzője? Majd közölték: a legnagyobb fényerővel rendelkező panelt építik az új mobilokba, amit eddig Redmi Note mobil kapott. Sőt, a helyi leányvállalat vezetője kijelentette: olyan nagy lesz a fényerő, mint a … 12 Pro esetében.

Amennyiben tényleg az iPhone 12 Pro kijelzőjének fényerejét lehet alapul venni, az 1200 nit maximumot jelent, ami igen nagy előrelépés lenne a Redmi Note 9 450 nites fényerejétől. Végeredményben pedig a szabadban sokkal jobban lehet majd látni a kijelzőt. De vajon OLED-panelt kap az új széria? Ez egyelőre nagy kérdés.

Az viszont nem, hogy Snapdragon 750G chipet, 5050 mAh-s akkut, 4/64 és 6/64 GB-os konfigurációt kap majd az alapmodell, a Redmi Note 10 Pro pedig 120 Hz-es képfrissítést. És várhatóan lesz még Redmi Note 10 Pro Max mobil is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: Xiaomi