Mint egy falat kenyér: végre itt az USB-s légycsapó

Ki ne járt volna úgy, hogy álmából izzadtan riadva azt kiabálta, „miért nincs még USB-s légycsapó?!”

Nem megbántva senkit, de létezik egy mondás, miszerint Isten két haszontalan lényt teremtett a Földre: az egyik a légy, a másik a kőműves. Természetesen kikérjük magunknak a kőművesek nevében, az viszont biztos, hogy a légy rendkívül idegesítő létforma. Ha alszunk, ha ülünk, csak ránk tud szállni, ha eszünk, az ételünket célozza, eső közeledtével pedig harap. Éppen ezért lehet hasznos egy olyan légcsapó, amit a YankoDesign képzelt el, és FOLD-nak nevezi.


Kép: Techeblog

Nem véletlen, hiszen az eszköz összehajtható, és ha szükség van rá, csak ki kell venni a tokból, kinyitni, aztán csatt! Már ha ezt a légy megvárja, és nem repül el, hogy mire elpakoljuk a szerkezetet, újra visszajöjjön. Mire kell az USB? Arra, hogy azon keresztül feltöltve, a csapást mérő felületet elektromossággal lássa el, ami segít abban, hogy a legyek ártalmatlanítása még sikeresebb legyen. Még ha hasznosnak is tűnik a Park Sang-Gun által megálmodott koncepció, nem valószínű, hogy hamarosan a boltokban találkozhatnánk vele. Inkább csak egyfajta ötletes elképzelésnek kell tekinteni arra nézve, hogy 2021-ben ne a 100 forintos légycsapó legyen az alapértelmezett megoldás. Illetve lássuk be, elég csekély az esélye annak, hogy tömegével lehetne értékesíteni a FOLD-ot, bár biztos, hogy ha piacra kerülne, akadnának vevői.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?