A szivárgások alapján elkészültek a renderelt képanyagok, hamarosan a Sony Xperia 1 III hivatalos bemutatójára is sor kerülhet. 

A Sony az Xperia 1 II-nél sok téren lépett előre: kamera, üzemidő, vezeték nélküli töltés. Eközben maradt a 4K-s kijelző, a különc, de trendi dizájn. Az Xperia 1 III a várakozások szerint már 120 Hz-es képfrissítést is kínál majd.

Elvileg a hivatalos bemutatóra is hamarosan sor kerülhet, addig viszont az eddig kiszivárgott anyagokból (amik az OnLeaksnek köszönhetőek) a LetsGoDigital és a Concept Creator összerakták az eddigi legpontosabb renderelt képanyagokat, sőt, videó is van.

Az Xperia 1 III a pletykák szerint nem csak 120 Hz-es képfrissítéssel, de UFS 3.1 tárhellyel is újít, illetve 12 megapixeles helyett 50 megapixeles lehet a fő kamera. Ez önmagában persze semmit sem jelent, mint a tesztek újra és újra bizonyítják, így főleg a szoftveres algoritmusok döntik majd el, mennyire jó a képalkotás (a hardverrel itt nem lesz gond). Állítólag végre periszkópkamerát is hozhat a Sony.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: LetsGoDigital