Március 4-én debütálnak a Nubia új Red Magic 6 gamertelefonjai, rendhagyó hűtéssel és villámgyors töltővel. 

Március 4-én, szűk egy héttel az ASUS ROG Phone 5-öt megelőzve mutatkozik be hivatalosan a Nubia Red Magic 6 gamermobil és annak Pro modellje is. A vállalat elnöke, Ni Fei pedig folyamatosan osztja meg az érdekességeket az új modellekről. A hűtési rendszerről is beszélt.

Az Ice 6.0 névre keresztelt hűtési rendszer minden trükköt bevet. Egyrészt egy aktív, 20 000 RPM-es légkavaróval levegőt szív be egy résen. Másrészt van a készülékházban nagy réz fólia az akkumulátor fölött, gőzkamra, ami a világ legvékonyabbja (0,33 mm), továbbá hőpaszta is. Ezen felül a Snapdragon 888 hőleadását grafitréteg is segíti.

A Red Magic 6 így intenzív játék mellett sem vissza a tempóból vagy melegszik fel komolyabban több mint 2 órán át. A Pro modell pedig 120 wattos töltésre lesz képes, 0-ról 50 százalékra 5 perc alatt tölt fel, és ehhez ott lesz a dobozban a kompatibilis GaN-töltő is. Külön felhívták a figyelmet, a trendekkel szemben itt jár a töltő, ami nem is lassú (és így nem kell felárért, külön dobozban és külön kiszállítással megrendelni az adaptert).

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: Nubia