Zsebmikroszkópot kaphat az Oppo Find X3 Pro

Evan Blass úgy hallotta, hogy az Oppo Find X3 Pro 25x-ös nagyítású makrókamerával is rendelkezik majd. 

Bár a komoly fényképezőgépek szintjére talán sosem jutnak el az okostelefonok kamerái, az utóbbi években nagy utat tettek meg. Mostanában pedig újabb módokban is fejlődik a mobilfotózás: lehet Holdat fényképezni mobillal vagy pedig jó makrókat készíteni. Persze a makrókamerák nagyja szó szerint a szemétbe való, de talán van remény ilyen téren is.


Az Oppo Find X3 Pro Evan Blass értesülései szerint különleges makrókamerát kap majd. Ez állítólag 25x-ös nagyításra lesz képes, és felér majd egy hordozható mikroszkóppal. További szivárgások egyelőre nincsenek, de ha nem marad le a periszkópkamera sem, akkor a Find X3 Pro várhatóan az összes létező mobilra rálicitál majd sokoldalúság terén.

Ez lesz egyébként az első mobil, ami teljes mértékben támogatja 10-bites színfeldolgozást. Vagyis nem csak rögzíteni képes ilyen formában, de a tartalmakat megjeleníteni is. Hamarosan hivatalosan is bemutatkozik a Find X3 Pro, ami az idei év egyik legjobb androidos csúcskészülékének ígérkezik.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: OnLeaks @ Voice

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?

google pixel

Megjött a Google esze

Döbbenetes, de évek után rájöttek arra, hogy amit eddig csináltak, az hülyeség volt.