Steve Jobs és Tim Cook szavait írták a különleges kiadású Apple iPad Pro tabletek hátuljára. 

A Caviar mindig elő tud rukkolni egy olyan méregdrága Apple kütyüvel, amiből biztosan nem jön szembe majd másik az utcán, valaki kezében. Elvégre ezekből a nagyon különleges modellekből erősen limitált példányszámban gyártanak csak. Az orosz luxuscég most fogta az iPhone mobilokon és az iPad Pro tableteken az Apple logót, és lecserélte egy Apple fára, ami aranyból készült.

Az iPad Pro Grand Apple modellből csak egy készül, a 2020-as iPad Pro 11-re vagy iPad Pro 12.9-re épül a 184 310 dollárt (bő 55 millió forint) fizető vevő igénye alapján. A hátlapot 1 kg 18-karátos arannyal díszítik, alul pedig Steve Jobs és Tim Cook bölcs mondatai olvashatóak. Ha ez a sok arany nem lenne elég, 81 természetes gyémánt is található (3 mm átmérővel) a hátlapon, ezek az almák a fán.

A Diamond Apple kollekcióba iPad Pro, iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max is fért, ezek ára viszont már csak 10 ezer dolláros magasságban mozog. Az Apple fa itt is aranyozott, és van 9 természetes gyémánt. Ezekből 99 készül, és az idézetek sem hiányoznak.

A Gold Apple kollekcióban már nincsenek gyémántok, egyébként minden ugyanaz, de a vételár csak 6-8 ezer dollár.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: Caviar