Mini modellt is hoz az ASUS, előkerültek a részletek a ZenFone 8 sorozatról. 

Az idei évben jelenik meg az ASUS ZenFone 8-as sorozata, amelyről az XDA jóvoltából több részlet is előkerült nemrég. Úgy néz ki, hogy az idei szériában három új modellre számíthatunk, ezek képernyőinek mérete pedig 5,9 hüvelyktől indul. A ZenFone 8 Mini képviseli majd a belépőt, a ZenFone 8 és a ZenFone 8 Pro pedig 6,69 hüvelykes képernyőt kaphatnak. Mindegyik OLED-panel lesz, 120 Hz-es képfrissítéssel és full HD+ felbontással.

A részletekre az új ROG Phone 5 kernel forráskódjából derült fény. Mindhárom készülék a Qualcomm Snapdragon 888 chipre építkezik, a mini modellbe a 64 megapixeles Sony IMX686 szenzor kerül, amit egy IMX663 kísér.

A 8 és a 8 Pro eközben az IMX686-os főkamera mellett egy 12 megapixeles IMX363-at használ pluszban, továbbá lesz egy 24 megapixeles OmniVision OV24B1Q, valamint egy 8 megapixeles OmniVision OV08A. Várható továbbá egy ZenFone 8 Flip modell is a Google támogatói dokumentumai alapján, és a névből nagyon úgy tűnik, hogy a hátrafordulós kamerát csak ez tartja majd meg.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: AnandTech, DigitalTrends