Vonyítani fogsz a fájdalomtól, ha megnézed az orosz Gyűrűk urát

YouTube-on bárki megtekintheti ezt a csodát, de kemény menet lesz! Az orosz Gyűrű ura változatra nincs sok mentség.

A Gyűrűk ura könyvet, és a komplett univerzumot imádjuk Szilmarilostul, Hobbitostul és még az Elveszett mesék könyvét is ronggyá olvastuk, viszont a hollywoodi feldolgozásért nem vagyunk igazán oda. De még az a nyálas, kilúgozott, amerikanizált változat is fényévekkel felülmúlja azt, amit az orosz mesterek összebalfácánkodtak a pazar alapanyagból.


A kilencvenes évek elején készült néhány epizód Frodó, Gandalf és a többiek kalandjaiból, amelyek most felkerültek a YouTube-ra. És hát nincs mit szépíteni a dolgon, az egész úgy ahogy van katasztrofális. A hobbitok úgy festenek és viselkednek, mint egy rakás elmeháborodott, akik megszöktek egy intézetből. Ráadásul idióta ruhákat hordanak, hülye hajuk és szakálluk van, ki vannak rúzsozva és van amelyik szemüveget is visel.

A képi világ borzalmas, valami döbbenetesen gagyi, a színészi játék pedig fertelmes. Még jó, hogy egy mukkot se értünk a szövegből, mert valószínűleg abba is keményen belenyúltak. Az orosz Gyűrűk ura filmre nincs semmilyen épkézláb emberi magyarázat. Ez egyszerűen emberiség elleni bűntett.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?