Lerántották a leplet a PlayStation VR 2 első játékáról

Második világháborús multiplayer shooter videojáték lesz a Sony első, PlayStation VR 2-re készülő játéka. 

A Sony még februárban adta hírül, hogy a tettek mezejére lép, és készít egy kimondottan a PlayStation 5 képességeihez igazodó headsetet, mely mindenben nagy előrelépés lesz, tehát jobb felbontással, nagyobb látótérrel és fejlettebb mozgáskövetéssel rendelkezik. Azóta kiderült, hogy a konzolhoz egy igencsak formabontó kontroller is érkezik, amely megkapja a PS5 kontrollerének adaptív ravaszait, a haptikus visszajelzést, illetve olyan extráknak is örülhetünk majd, mint a gombnyomás nélküli ujjérzékelés. Ez azonban még nem minden, nemrégieben ugyanis arra is fény derült, hogy a PlayStation VR 2 első játéka a Pavlov Shack lesz.


Akinek esetleg nem cseng ismerősen a cím, annak elmondjuk, hogy egy második világháborús multiplayer shooter játékról van szó, amelynek korábbi verziója már 2017 óta elérhető a PC-s VR eszközökön. A hírt a fejlesztő Vankrupt Games fejese, Dave Villarreal osztotta meg Twitter-oldalán, azt is hozzátéve, hogy a játék a sima PS VR-on nem fog futni, mert az még nem birkózna meg vele.

Akad azonban jó hír is: kiderült, hogy a játék 24 dollárért vásárolható majd meg az új platformon is, továbbá az Oculus Quest verziókkal cross-play-ben is lehet majd játszani, ami minden bizonnyal pozitívan fogja befolyásolja a felhasználóbázist.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?