Működőképes maradt az egy évig fürdőző iPhone 11

Az iPhone 11 tavaly márciusban esett a tajvani tóba, de megtalálása óta is kiválóan működik, bár ez nem a telefon érdeme. 

Láttunk már néhány csodát, így például a tenger fenekéről hosszú idő elteltével előhalászott, és még mindig olvasható memóriakártyát. Most valami hasonlónak kinéző, de valójába egészen más súlyú eseményről szólnak a hírek. Mégpedig arról, hogy egy Chen vezetéknevű úriember miként ejtette vízbe egy évvel ezelőtt a telefonját, és hogyan találták meg azt. Ráadásul úgy, hogy az iPhone 11 Pro Max funkcióvesztés nélkül vészelte át a fürdőzést. Mindez a tajvani Nap-hold tónál történt, ahol Chen a nyakában viselte az eszközt, miközben a mind népszerűbb SUP deszkán próbált érvényesülni.


Ám egy szerencsétlen mozdulatnál a vízálló tokban lévő telefon elszabadult, és elmerült a hullámokban, meg sem állva a fenékig. Ilyenkor az átlagfelhasználó elkönyveli, hogy eddig volt telefonja, ám ekkor a Tajvan számára nem túl kedvező időjárás egy év után közbeszólt. Az országban ugyanis 1965 óta nem volt olyan súlyos aszály, mint most, így ennek következtében a tó vízszintje lényegesen alacsonyabb lett. Annyira, hogy egy arra tevékenykedő munkás meg is találta a partra vetett eszközt, sőt, sikerült visszajuttatnia a gazdájához. Töltés és bekapcsolás után kiderült, az iPhone hibátlanul működik, ami – és ezt nagyon fontos kiemelni – annak a remek vízhatlan toknak köszönhető, ami megóvta. Tehát már csak annyit kell tudni, Aliról volt-e, és ha igen, az egy remek bizonyítéka, hogy megéri onnan rendelni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?