Úgy néz ki, hogy tényleg drága lesz a Sony Xperia 1 III

Oroszországban már előrendelhető a két új Sony csúcsmobil, az Xperia 1 III 1300, az Xperia 5 III 1100 dollárnak megfelelő összegért. 

A Sony nemrég mutatta be hivatalosan is az Xperia 1 III csúcsmobilját, és annak közel azonos, de kompaktabb változatát, az Xperia 5 III-at. Mindkettő nagyszerűnek ígérkezik, hardverben, dizájnban és kamerában is, arról már nem is beszélve, hogy van rajtuk még jackcsatlakozó is. A hardvert nézve akár az év készülékei is lehetnének ezek (de szoftverben mindig kérdéses, hogy mit tesz le a Sony az asztalra).


Az Xperia 1 és 5 szériák eddig sem voltak olcsók, de úgy látszik, hogy beigazolódnak a félelmek, az új modellek még drágábbak lehetnek. Hivatalosan nyár elején érkeznek az új mobilok, az árakra pedig később derül fény, de időközben a Sony orosz leányvállalatánál előrendelhetők lettek az új modellek.

Az Xperia 1 III orosz ára 1300 dollárnak felel meg, az Xperia 5 III pedig 1100 dollárnak megfelelő összegbe kerül. Ez nem kevés, és az elmúlt idők trendjei alapján Magyarországon még ezeknél is magasabb árakkal számolhatunk majd. Valószínűleg megéri majd az előrendelési akciókra vadászni, Oroszországban például WF-1000XM3 vagy WF-XB700 fejhallgató jár a mobilokhoz.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Sony

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?