Nagyon cuki a 3000 darabos, kézműves LEGO börtön

Bár a LEGO börtön installáció maximális biztonságúnak hirdeti magát, mégis éppen szökésben van onnan az egyik rab (lásd kiemelt képünket). 

Több cikkünkben is leírtuk már, hogy a LEGO egyszerűen csodálatos dolog, kivéve azt az egy esetet, mikor sikerül rálépni. De egyébként a kreatív elme tulajdonképpen bármit képes belőle létrehozni, csak kell hozzá, hogy szárnyaljon a fantázia. A GabKremo nevű rajongónak pedig éppen kellő mennyiségű elképzelése van ahhoz, hogy nagyszerű dolgokat alkosson a népszerű játék segítségével.


Kép: Technabob

Alkotásai között szerepel az a LEGO börtön is, amelyet egy 32×32-es alapra épített, és 3200 darabból áll, és kimondottan odafigyelt a művész, hogy fegyintézmény hangulata legyen. A kétszintes épület alsó traktusában tudnak a foglyok szabadtéren kosarazni és gyúrni, vagy a többi rabbal bandázni. Még szintén a földszinten, de a falakon belül helyezkedik el a konyha és a kantin, valamint egy orvosi rendelő, illetve a fegyverszoba. Az emeleten kaptak helyet a cellák, darabonként vécével, ággyal, és egy mosdóval. Sőt, a szintre még telefon is jutott, hogy a fogvatartottak tudják tartani a kapcsolatot a kinti szeretteikkel.

Kép: Techanbob

Az egyik képen látható, amint éppen megérkezik a busz a legújabb lakókkal, akik mindamellett, hogy marcona figurák, természetesen bilincsben vannak. Elismerjük, hogy a szett nem feltétlen a gyerekek legfőbb vágya, ugyanakkor mégis nagyon aranyos ez az egész, ahogy ki lett találva. Aki még több képet szeretni látni a játékböriről, keresse fel az alkotó profilját.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?