Autós foci „áldozata lett a Lamborghini Huracán STO

Van úgy, hogy egy autót igen szokatlan környezetben látunk, így például egy hatalmas labdát kergetve, mint ahogy történt ez a Lamborghini Huracán STO esetén is. 

A való életben a Lamborghini Huracán STO (Super Trofeo Omologato) egy olyan autó, ami pályára lett kitalálva, nagyon hátsó szárnnyal, mint ami az utcai verzión van, és beömlőnyílással a motor jobb hűtése számára. És valójában most is a pályán van, csak nem fizikai valójában, és nem olyanon, ahol a pontos, precíz kanyarvétel, milliméterre kiszámított féktávok és kigyorsítások számítanak. Sokkal inkább egy olyanban, ahol a négykerekűek egy hatalmas labdát kergetnek, és próbálnak minél több gólt lőni a másik csapat kapujába. Ezt pedig úgy hívják, hogy Rocket League, ami egy rendkívül szórakoztató, egymás ellen játszható videojáték, szabadjára engedett fantáziával.


Az Item Shopban elköltött kétezer kreditünkért kerülhet a birtokunkba egy olyan csomag, ami a Lamborghini szörnyetegét is tartalmazza. A dolog érdekessége, hogy a játékban a V10-es motor hangja hallható, illetve egyedi festéssel kapjuk a járművet. Hozzá kell tenni, az autó nem állandó árucikk lesz a boltban, hiszen csak április 27-ig érhető el. Ami pedig magát a Rocket League című játékot illeti, valóban szórakoztató, hatalmas párbajokat, és nagy nevetések előidéző címről beszélünk. Jelen sorok szerzőjének egyetlen problémája, hogy a 14 éves fia már régen felülkerekedett rajta tudásban, így igazából mindig a vesztesek nyugalmával lehet nekiugrani egy újabb meccsnek.

[sc name=”facebook” ]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?