A Logitech Combo Touch egy Surface-stílusú megoldás az Apple új iPad Pro táblagépéhez. 

Az Apple a héten mutatta be az új, M1 chipes iPad Pro táblagépet (11 és 12,9 hüvelykes méretben), a Logitech pedig úgy döntött, hogy ehhez kínál egy új, érintőpados billentyűzetet. Az új Combo Touch olyan, mintha csak a Microsoft Surface-stílust csomagolnánk át az Apple tabletre. Van támasz, a háttérvilágított billentyűzet és az érintőpad pedig lecsatolható. Az egész a Smart Connectoron keresztül csatlakozik.

Van ilyen terméke a Logitech-nek a 10,2 és a 10,5 hüvelykes iPadekhez is, továbbá hasonló a 11 hüvelykes iPad Pro és a 10,9 hüvelykes iPad Air mellé készült Folio Touch is.

A 12,9 hüvelykes iPad Pro mellé eddig nem kínált ilyen kombót a Logitech, ezen felül pedig jó hír, hogy szokás szerint kedvezőbb árú a termék, mint az Apple gyári megoldása. A 11 és a 12,9 hüvelykes modellhez való 199,99 és 229,99 dollárba kerül, miközben az Apple a gyári alternatíváért 299 és 349 dollárt kér.

Bár a Logitech megoldása nem annyira trendi, de jobb védelmet ígér az iPadnek, lecsatolható, a támasz pedig sokoldalúvá teszi.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: Logitech