Megvan, hogy mikortól kapható az új iPad Pro és iMac

Brit adatok szerint május 21-től elérhető az Apple új iPad Pro táblagépe és az új iMac gépe. 

Továbbra sem enyhül a globális chiphiány, és bizonyos mértékben ez az Apple-t is érinti. Egy ideje már pletykálnak arról, hogy az Apple termékei is nehezebben lesznek elérhetőek. Ami az új, 11 és 12,9 hüvelykes iPad Pro tabletet és az új, M1 processzoros, színes iMac gépeket illeti, az előrendelési dátumot már a bemutatón elárulta az Apple. Azt viszont nem, hogy mikor lesznek az újdonságok ténylegesen elérhetőek a piacon.


Egy brit kereskedő jóvoltából kiderültek a pontos dátumok. Úgy néz ki, hogy az új iPad Pro táblagépek és az új iMac gépek május 21-én válnak elérhetővé, vagyis ekkortól indulhatnak a kiszállítások és jelenhetnek meg a boltok polcain a termékek.

Ráadásul egy pénteki napról van szó, az Apple pedig előszeretettel teszi elérhetővé az újdonságait pénteki napokon. Az előrendelés április 30. óta már lehetséges, így valószínűleg azért kell várni szűk egy hónapot, mert az Apple-t is érinti a chiphiány.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Apple

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?