Itt egy újabb zseniális drónvideó, ezúttal hullámvasúttal

Ahogy nemrégiben a bowling pályás drónvideó, úgy most a hullámvasutak, forgók, és SpongyaBobos élményelemek között cikázó szerkezet felvétele miatt fogjuk a talajon keresni az állunkat. 

A minneapolisi bázisú Rally Studios nem is olyan régen már lenyűgözött minket azzal, ahogy egy bowling pálya helyszíneit járta be, beleértve a bábukat mozgató technikát rejtő felvételeket is. Már akkor is kiderült, hogy a srácok bitang jól bánnak a kamerás drónokkal, és ennek most újra tanúi lehetünk. A srácok ezúttal a minnesotai Mall of America nevű építményben forgattak, és újfent olyan felvételeket sikerült készíteniük, ami teljesen magával ragadja az embert. Az elején a Kaleidoszkóp művészi installációtól indulunk, majd nem sokkal később a Nickelodeon Univerzumban találjuk magunkat.


Ám a mulatság nem áll meg ennyiben, láthatjuk, ahogy hárman görkoriznak, mégpedig az 1994-es, Emilio Estevez főszereplésével készült „D2: The Mighty Ducks című film előtt tisztelegve. Így jutnak el a 7 hektáros vidámparkba, ahol a drón hullámvasutak és egyéb „gyomorforgató” élményelemek között repül. Természetesen magának a pilótának a tudása is elképesztő, de az sem elhanyagolható, hogy a rövidfilmben egyetlen vágás sincs, tehát hatalmas szerepe volt az időzítésnek, hogy minden és mindenki akkor legyen a helyén, amikor kell. Nem véletlen, hogy a korábbi, bowlingos drónvideó James Dunn, a Galaxis Őrzői rendezőjének figyelmét is felkeltette.

[sc name=”facebook” ]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?