Szétkapták a Redmi gamermobilját

Videón szedték darabokra a Redmi ígéretes, jó ár-érték arányú K40 Gaming okostelefonját. 

A Redmi K40 Gaming okostelefon az egyik legérdekesebb gamermobil a jelenlegi piacon, már csak az ár-érték aránya miatt is. A Xiaomi úgy gondolta, hogy egy videóban megmutatja belülről a készüléket, ezért szétszerelték apró darabokra. A videót a hivatalos Weibo-oldalukon tették közzé.


A hátlapi panel eltávolítása után látható az akkumulátor, az NFC-s antenna és az alaplapot védő réteg. Később feltűnik a rendes alaplap, a kamerák. Előbbit részleteiben is meg lehet tekinteni, felbukkan továbbá a Dimensity 1200 chip és a JBL által tuningolt hangszórók. Az 5000 mAh-s energiaforrás és a vibirálásért felelős motor is látható, továbbá a vállgombokat működtető mechanizmus.

Végül a kijelző a soros, ezután pedig már látható a nagy, réz, gőzkamrás hűtőborda, ami manapság már úgy látszik elengedhetetlen egy erős okostelefonban.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Xiaomi

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?

google pixel

Megjött a Google esze

Döbbenetes, de évek után rájöttek arra, hogy amit eddig csináltak, az hülyeség volt.