Gombamód elszaporodtak a Bill Gates profilok a Tinderen

Miután kiderült, hogy a milliárdos üzletember válik, csak idő kérdése volt, mikor lesz tele a Tinder Bill Gates profilokkal. Hát nem kellett rájuk sokat várni. 

Bill és Melinda Gates a napokban jelentették be, hogy 27 év házasság után külön folytatják az útjukat – tették közzé hivatalos Twitter-oldalukon. A váratlan bejelentés sokakat meglepett, hiszen látszólag stabil lábakon állt a házasságuk, és bár sosem kérkedtek kapcsolatukkal, és látványos szerelmes összeborulásokat sem láthatott az internet népe, olyannak tűnt a házaságuk, mint amit semmi és senki nem rendíthet meg. Persze nemcsak stabilnak tűnő kapcsolatuk, de gazdagságuk miatt is érdekes a Microsoft alapítójának és feleségének válása, hiszen óhatatlanul is felmerül a kérdés, hogy a hatalmas vagyon felett hogyan osztozkodnak majd, továbbá az sem utolsó szempont, hogy közösen irányított alapítványukra milyen hatással lesz a különválás.


Mielőtt azonban túlságosan is elmerülnénk ebben a témában, kanyarodjunk vissza cikkünk eredeti topikjához, tehát ahhoz, hogy a világ legnépszerűbb randiappja tele lett Bill Gates-profilokkal. Természetesen csak viccről van szó, hiszen 27 év házasság után a milliárdos üzletember nem valószínű, hogy a Tinderen keresné álmai partnerét, és az elképesztő vagyon egyébként is annyi aranyásót hordana össze, hogy ember legyen a talpán, aki fogadni tudná az üzeneteket. A sok kamu profil közül nehéz kiválasztani a legviccesebbet, de ez egy elég jól sikerült példány lett szerintünk.

bill gates tinder

A kamu Bill Gates éppen arról értekezik az oldalán, hogy a Tinder tele van unalmasabbnál unalmasabb lányokkal, ő pedig továbbra is nagyon gazdag, és szereti az Office365-öt.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?