PS5-höz illő cipőt villantott a Sony és a Nike

Paul George kosárlabdázó és Yujin Morsawa, a PS5 tervezője álmodták meg a PG 5-öt, vagyis a Sony és a Nike közös PS5-cipőjét. 

Nagy üzlet a konzol, nagy üzlet a sportcipő. Mi lesz, ha találkozik a két iparág? A Sony és a Nike együttműködésének köszönhetően elkészült a PG 5. Ez a PlayStation 5 inspirálta cipő, amely május 14-től, 120 dollárért lesz vihető.


A PG 5-öt Paul George és Yujin Morsawa tervezték, előbbi az NBA sikeres kosárlabdázója, utóbbi a PS5 dizájnere. A cipők pedig valóban passzolnak a PS5-höz dizájnban, például a DualSense kontrolleren lévő minta is megjelenik rajtuk.

Azt nem lehet tudni, hogy a Nike mennyi PG 5-öt szeretne eladni, de a Sony megerősítette, hogy csak bizonyos régiókban árulják majd ezt a különlegességet. Feltehetően azonban még így is könnyebb lesz ebből szerezni, mint a PS 5 konzolból…

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Sony

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?