Elon Musk a futurisztikus külsejű Cybertruckkal járta a minap New Yorkot, közben pedig több szabálysértést is elkövetett az autóval. 

A milliárdos üzletember nemrégiben a Saturday Night Live-ban lépett fel, ám a show előtt még menőzött egyet a sokak által várt SUV-val. A kicsit sem szerény bevonulóról a Tesla hivatalos Twitter oldalára került fel videó, így az érdeklődők alaposabban is szemrevételezhették a feltűnő pick-upot.

Bár a felvételen egyszerűen pazarul fest a Cybertruck, és jól látható, hogy a kocsi káprázatos fényszórókkal és felső lámpákkal van felszerelve, a videó alatt többen is jelezték, hogy a jármű nem tűnik éppen szabályosnak. A vakító fényszórók például kifejezetten balesetveszélyesek, továbbá a külső visszapillantó tükrök is lemaradtak az autóról, amelyekkel elvileg minden forgalomban lévő járműnek rendelkeznie kellene.

Természetesen nem ez az első alkalom, hogy Elon Musk nyilvánosan parádézik a Cybertruckkal, ugyanis már 2019-ben, a hivatalos bemutató után is a futurisztikus járművel ugrott el vacsorázni. A kocsi forgalomba kerülését hivatalosan 2021-re ígérték, ám szinte kizárt, hogy ez még idén megvalósuljon, hiszen a járművet elvileg egy új üzemben fogják összerakni, amely jelenleg építés alatt áll a texasi Austinban. A Tesla 39 900 dolláros kezdőárat tűzött ki a legolcsóbb modellért, tehát minimum 12 milliót kell kicsengetnie annak, aki a látványos elektromos járművel szeretne kocsikázni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!