A Spigennek is vannak már kiegészítői az Apple AirTaghez

Stílusos kiegészítőkkel rukkolt elő az Apple AirTag követőjéhez a Spigen. Valamire pedig általában szükség is van az AirTaghez, hiszen gyárilag nem akasztható semmire. 

Sok Apple-rajongó örült, amikor hosszú várakozás után végre bemutatkozott az Apple AirTag követő. Annak már kevesebben, hogy klasszikus módon önmagában nehezen használható a termék, és külön pénzért kell vásárolni hozzá kiegészítőt, például kulcstartót.


A Spigen úgy döntött, él a lehetőséggel, és saját, a gyárinál talán praktikusabb kiegészítőket kínál az AirTaghez. Mindez azért jó hír, mert mostanában terjedni kezdett, hogy egyesek fúróval ütnek lyukat az AirTagbe, hogy az drága kiegészítő nélkül is rögzíthető legyen a kulcscsomóra.

A Spigen a népszerű Vanetinus és Rugged Armor szériák dizájnjegyeit vette alapul az új termékeknél, és van karabíneres-sörnyitós verzió is. Utóbbi külön telitalálat lehet egyesek számára.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Spigen

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?