Ígéretesnek tűnik a Xiaomi első aktív zajszűrős fülhallgatója

Aktív zajszűréssel és Bluetooth 5.2-vel érkezik a Xiaomi FlipBuds Pro vezeték nélküli fülhallgató. 

A Xiaomi a napokban rántotta le a leplet a FlipBuds Pro vezeték nélküli fülhallgatójáról. Ennek különlegessége, hogy az első olyan Xiaomi termék, amely tényleges aktív zajszűréssel rendelkezik. Ezen felül 11 mm-es meghajtók és dedikált Qualcomm audiochip jellemzik.


Az ANC révén a környezeti zaj 40 dB-re csökken, a Xiaomi szerint ez a könyvtárhoz hasonló. A termékre három mikrofon került: az első híváskor veszi a hangot, a második a környezeti zajra figyel, a harmadik pedig arra, hogy a viselő hangja ne némuljon el. A rendszer egy QCC5151 Bluetooth chip vezérli, ez szűri a környezeti hangokat is ki. A Bluetooth 5.2 mellett az aptX Adaptive Dynamic Codec Protocol is támogatott.

Mi Mix Fold, Mi 11, Mi 10, Redmi K40, K30 és Redmi Note 9 Pro mobilok mellett alacsony válaszidejű funkció is van. Az akkuról nincs információ, de egy töltéssel állítólag 5 vagy 7 óra az üzemidő, ANC-től függően. A tok USB-C-n és vezeték nélkül tölthető. Kínában már kapható is a FlipBuds Pro, ott 125 dollárnak megfelelő összegbe kerül.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Xiaomi

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?