199 dollárba kerül a Bang & Olufsen első Bluetooth 5.2-es hangszórója, és nem utolsósorban 27 órás üzemidőt garantál a Beosound Explore. 

A Bang & Olufsen egyik legújabb vezeték nélküli hangszórója a Beosound Explore. Ez egy 199 dolláros megoldás, amely a gyártó ígérete szerint 27 órás üzemidővel rendelkezik normál hallgatási hangerő mellett. Ez lenyűgözőnek számít az ekkora (kisebb méretű) Bluetooth-hangszórók mezőnyében, és rálicitál a JBL Charge 5-re, valamint a sokkal nagyobb UE Hyperboomra is.

Miért ilyen jó az üzemidő? Ez a márka első hangszórója, ami már az új, Bluetooth 5.2-es szabványt is támogatja, vagyis már csak emiatt is energiatakarékosabb. A hardvert pedig szintén a takarékosságra, hatékonyságra optimalizálták. Ezért aztán sokat ki tudtak hozni a 2400 mAh-s akkumulátorból.

Az üzemidőt leszámítva szokványos ajánlat a Beosound Explore: IP67-es vízállóság jellemzi, támogatja két eszközzel a sztereó módot, továbbá az Apple, a Google és a Microsoft gyorspárosítási szabványait. A töltés USB-C keresztül 2 órát vesz igénybe, színekből pedig fekete, zöld és szürke lesz majd választható.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: Bang & Olufsen