Olcsón ígér hosszú üzemidőt a Haylou RS3 okosóra

Nagyjából 70 euróba kerül, de van benne GPS és hosszú üzemidőt kínál – ez a Haylou RS3 okosóra. 

Az okosórák piacán továbbra is az Apple Watch a legnépszerűbb, az olcsóbb modellek kínálata azonban olyan zsúfolt lett mostanra, hogy igen nehéz kitűnni a mezőnyből. A Haylou legújabb RS3 modellje azért megpróbálkozik ezzel. Az ártakarékos okosóra nagyjából 70 euróba kerül, ennek ellenére jutott bele GPS, ami az árkategóriában inkább ritkaság.


Az 1,2 hüvelykes AMOLED-kijelző 390 x 390 képpontos, érintésérzékeny. Két gomb segít navigálni a rendszerben, amit egy 230 mAh-s akku lát el energiával, és akár 7 napos üzemidő is összejöhet. GPS-szel 25 óra a maximum a gyártó ígérete szerint.

A Haylou azt állítja, hogy az RS3 órát 5 ATM-es vízállóság jellemzi, így úszáshoz is alkalmas a termék. Támogatja továbbá a Bluetooth 5.0-t, képes kommunikálni androidos és iOS-t futtató okostelefonnal is. Az Apple-nek és a Samsungnak nincs miért félnie, de a Xiaomihoz kötődő Haylou újabb ártakarékos órája azért sokak számára lehet érdekes választás.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Haylou

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?