LeBron James fülében szúrták ki a Beats Studio Buds fülhallgatót

A szupersztár néhány olyan képet tett közzé az Instagramon, amiken az eddig be nem jelentett Beats vezeték nélküli fülhallgató látható a füleiben. 

Egy ideje már nem titok, hogy az Apple dolgozik a Beats Studio Buds vezeték nélküli fülhallgatón. Ami azt illeti, az iOS 14.6 kódjában már hivatalos, renderelt képanyagok is voltak, azóta pedig szivárogtak ki még hasonlók. Aztán jött LeBron James, és közzétett pár képet az Instagramon, amelyeken a füleiben láthatóak a még be sem mutatott vezeték nélküli fülhallgatók.


https://www.instagram.com/p/CPWWyKHhWr-/

A szakértők szerint tökéletesen passzol a forma a kiszivárgott anyagokhoz. Mivel pedig Apple termékről van szó, ezért H1 vagy W1 chip lesz benne valószínűleg.

Mivel igen sok szivárgás és kedvcsináló került már elő a Studio Budsról, ezért nem lennénk meglepve, ha az Apple rövidesen hivatalosan is bemutatná az újdonságot. Valószínűleg a hamarosan kezdődő WWDC-n teszi ezt meg, a tippek szerint több hardvert is leleplez a cég a konferencián.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: LeBron James, Steve Moser

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?