Ezek most a legerősebb androidos mobilok

Az AnTuTu közzétette a május hónapra vonatkozó toplistáját, ezek a legerősebb androidos mobilok a szintetikus méréseken. 

Az AnTuTu nemrég a 9-es verzióra frissítette a benchmarkját, ebben pedig még kimerítőbb GPU-teszteket végeznek, továbbá áttervezték a CPU-teszteket, valamint a memóriát, tárhelyet, kezelőfelületet érintő teszteket. Bár a pontszámok nem vethetők össze közvetlenül az eddigiekkel, a sorrend nem igazán változott – a top 10-et a Snapdragon 888 chip határozza meg. A több konfigurációban elérhető modellek közül a legjobban felszereltebbet veszik alapul.


Első maradt a Black Shark 4 Pro, bár ezúttal már csak alig előzi meg a második legjobbat. Utóbbi a Red Magic 6 Pro lett, a beépített hűtésének hála a CPU és a GPU is magas órajelen dolgozhatott a riválisokhoz képest. Harmadik volt a OnePlus 9 Pro, negyedik pedig az Oppo Find X3 Pro. Az AnTuTu szerint a hőtermeléssel gondjai vannak a OnePlusnak.

A top 10-es lista egyébként tele van gamermobilokkal, de néhány felsőkategóriás modell is odafért, mint a Vivo X60 Pro+ vagy a Xiaomi Mi 11 Ultra. Kiesett azonban a top 10-ből a Lenovo Legion 2 Pro és a Xiaomi Mi 11 is.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Vy Vo Xuan, AnTuTu

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?