Mindegyik iPhone 13-ba építenek majd LiDAR-szkennert

Az iPhone 13 modellek mindegyike kaphat LiDAR-szkennert, a Pro változatok pedig akár 1 TB-os tárhellyel is elérhetőek lesznek. 

Daniel Ives, a Wedbush elemzője egy befektetőknek szóló tájékoztatóban arról beszélt, hogy milyen újdonságok jellemzik majd az Apple iPhone 13-as okostelefonjait. Ezek alapján változtat egy kicsit a tárhelyméreteken az Apple, továbbá a LiDAR-szkennert is érintik a módosítások.


LiDAR-szkenner ugyanis mind a négy új iPhone 13 mobilra jut majd ezúttal, még a sima verziókra is. Többen úgy gondolják, hogy ez a nyitás azt jelenti, hogy az Apple a kiterjesztett valóság terén mozgolódna, vagy további funkciókat mutatna be, amik kihasználják a plusz szenzor tudását.

Ezen felül azt is tudni véli Ives, hogy az iPhone 13 Pro modellek már valóban kérhetőek lesznek 1 TB-os tárhellyel is. Ekkora tárterületet viszont csak a drágább készülékeknél kínál majd az Apple, az iPhone 13-ból és 13 miniből nem lesz ilyen változat.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Dave2D, Tom’s Guide

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?