Ingyen Teslát ad Elon Musk egy tiktokkernek, ha az 420 napon keresztül fordítva eszi a pizzát

Már 99 napnál jár az a tiktokker, aki ajándékba kap egy Teslát Elon Musktól, ha képes 2022. április 20-ig minden nap pizzát enni. 

Bár sokan álmodoznak egy saját Tesláról, viszonylag kevesen engedhetik meg maguknak, hogy beruházzanak a legismertebb elektromos autógyár csúcsjárműveire. A Kyle Young néven ismert tiktokkernek azonban megadatik a lehetőség, hogy egy Tesla büszke tulajdonosa legyen, Musk ugyanis ajánlatott tett a srácnak: ha 420 napon keresztül minden nap fordítva eszi a pizzát, akkor övé a vágyott autó.


Kyle azzal szedett össze félmillió követőt a kínai videómegosztón, hogy szokatlan módon étkezik, például a pizzát is visszafelé eszi, tehát a szélétől halad a közepe felé, és nem fordítva, ahogy azt a legtöbben szokták. A milliárdos üzletember figyelmét akkor vonta magára, amikor egyik videójában azt állította, hogy addig fogja rosszul enni a pizzát, ameddig Elon Musk egy Teslát nem ad neki. Persze Muskot sem kell félteni, ő is hamar beszállt a buliba, és annyit írt Kyle videója alá, hogy akkor ad ingyen Teslát, ha a srác 420 napon keresztül folytatja az érdekes gasztrokísérletet, vagy ha 420 fontra (190 kiló) hízik a mértéktelen tésztazabálás miatt.

@foodthewrongway

Reply to @zachary_ramsden Day 94. Yo low key though… @danuhhhhh is like funny af and I want her to upload more so go like and follow her!

♬ original sound – FoodTheWrongWay

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?