Merész húzásra készülhet az LG: iPhone-okat árulhat

Dél-Koreában saját áruházakkal is rendelkezik az LG, a mobilpiacról való kiszállás után pedig állítólag iPhone okostelefonokat (is) árulna ezekben. 

Az LG kiszállt a mobilpiacról, ugyanakkor a Dél-Koreában lévő LG Best Shop áruházak nem maradnak okostelefonok nélkül. A jelentések szerint ezekben az üzletekben ugyanis Apple iPhone-ok árusítására készül az LG. A lépés valamilyen szinten logikus, hiszen a felszabaduló hely és eladók így továbbra is mobilokra koncentrálhatnak.


A Business Korea forrásai szerint az Apple és az LG jelenleg is tárgyal az ügyben, nagy kérdés például, hogy az iPhone-okat az Apple vagy az LG eladói értékesítik majd. Van rá esély, hogy az LG boltjaiban iPadek és Apple Watch okosórák is megjelennek továbbá.

Arról is tárgyalnak, hogy áruljanak-e Mac gépeket – az Apple örülne a lépésnek, az LG-nek ugyanakkor saját laptopjai is vannak az áruházaiban. Dél-Koreában több mint 400 ilyen üzlet van, tehát a megállapodás jelentős lehet az Apple számára.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?