Hatalmas siker az új AZIO billentyűzetcsomag

Nagy sláger a Kickstarteren az IZO Collection vezeték nélküli billentyűzetcsomag, a dizájnt figyelembe véve érthető módon. 

Az AZIO rajongói egyelőre még kedvezményes áron juthatnak hozzá a legújabb IZO Collection billentyűzetcsomaghoz, aminek a kampányát a Kickstarteren indította el a gyártó. Az eredeti célösszeget már rögtön az elején sikerült többszörösen meghaladni.


A csomagban található egy Bluetooth-on és USB-n is működő IZO billentyűzet, egy IZO numerikus pad, egy csuklótámasz memóriahabbal, egy IZO egér és egy IZO egérpad.

A hardver PC-kkel és Macekkel egyaránt kompatibilis, fekete szín viszont nincs, csak rózsaszín, kék és fehér. A billentyűzet kattanós Gateron-Blue mechanikus kapcsolókat kapott, két tekerővel és 21 háttérvilágítási móddal. Az 5000 mAh-s akku jóvoltából akár egy évet is kibír töltés nélkül. Az egér és a numpad 1000 mAh-s akkut kaptak.

Az első rendelők már augusztusban hozzájutnak a szetthez, 40 százalékos kedvezménnyel – feltéve, hogy nem kapkodják el a készleteket.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: AZIO

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?