Új oprendszer érkezik a Synology NAS-okra

Synology bejelentette a DiskStation Manager (DSM) 7.0 megjelenését és a C2 platform jelentős bővítését – a megoldás négy új felhőszolgáltatással gazdagodik. A biztonság növelésére, a rendszerfelügyeleti lehetőségekre és a csapatmunka javítására összpontosító DSM 7.0 komoly előrelépés a Synology NAS és SAN termékcsaládok felhasználói számára.

A C2 Storage sikerére építve, a Synology hibrid és felhőalapú termékeket is kínál, beleértve az új jelszókezelőt, címtárszolgáltatást, felhőalapú biztonsági mentést és biztonságos fájlmegosztási megoldásokat egyaránt. A Synology komoly munkát fektetett a platform felépítésébe és egy új adatközpont kiépítésén is dolgozik Tajvan szigetén, amellyel céljuk a szolgáltatásaik kiterjesztése az ázsiai és csendes-óceáni térségre.


Új C2 megoldások

A DSM új verziójának megjelenését szorosan követi a C2 Password, a C2 Transfer és a C2 Backup szolgáltatások érkezése. Ezek a modern igényekre szabott önálló megoldások védik a felhasználók jelszavait, lehetővé teszik az érzékeny adatok egyszerű megosztását, valamint biztonsági mentést készítenek a végpontokról és a népszerű SaaS-felhőszolgáltatásokról.

Synology

A továbbfejlesztett C2 csökkenti a késleltetést és javítja a végfelhasználói élményt a Synology helyszíni NAS és SAN megoldásaihoz hasonlóan.

A vállalat új C2 megoldásai, valamint a több mint 7 hónapos nyilvános tesztelési időszakon átesett DSM 7.0 rendszere hamarosan elérhetővé válik.

Közel a forráshoz – így oldják meg a Synology peremhálózati megoldásai az adatkezelés terén felmerülő kihívásokat

Világszerte több mint nyolcmillióan használják a Synology adatkezelési megoldásait, amelyek mindegyike a DSM operációs rendszerrel működik. A világ legelterjedtebb NAS-ra készült operációs rendszereként a DSM egyedülálló módon ötvözi a tárhely közös használatának lehetőségét, a biztonsági mentési és adatvédelmi funkciókat, valamint a kiváló szinkronizálási és együttműködési megoldásokat, így hatékony segítséget nyújt a több telephellyel rendelkező munkahelyek és adatforrások kezelésére. A Synology saját fejlesztésű bővítményei, mint például a Synology Drive, az Active Backup Suite, valamint további szoftverei havonta több mint hatmillió letöltést generálnak.

Synology

Június 29-én elérhetővé vált DSM 7.0 rengeteg frissítéssel rendelkezik: köztük a vadonatúj hibridfelhő-szolgáltatásokat, mint az Active Insight, amely egy nagy léptékű eszközfelügyeleti és diagnosztikai megoldás; a Hybrid Share, amely a C2 Storage rugalmasságát és szinkronizálási funkcióit helyi megoldásokkal egyesíti; valamint a C2 Identity, amely egy hibridfelhő alapú címtárszolgáltatás a cross-site tartománykezelést megkönnyítésére. A DSM 7.0 ezeken felül is számos fejlesztést kínál a platformhoz: ilyen például az akár 1 PB-os kötetek támogatása az extra nagy tárhelyigényű feladatok támogatásához, a Secure SignIn pedig növeli a biztonságot. Ez a vadonatúj hitelesítési rendszer zökkenőmentes és egyszerű kétlépcsős hitelesítést biztosít a felhasználók számára.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?