Egymillió dollár összdíjazású alkalmazásfejlesztő verseny indul a Huawei jóvoltából, ahol a viadal győztesei a komoly pénzdíjak és a nemzetközi elismerés mellett teljes körű technikai támogatást is kapnak a Huaweitől. A versenyre a világ bármely országából bárki nevezhet, tanulóktól kezdve újonc és tapasztalt fejlesztőkig.

 „HMS Innovate for All”

A Huawei AppsUp fejlesztői verseny lehetőséget ad a tehetséges fejlesztők számára, hogy nemzetközi elismerést szerezhessenek, emellett a viadal összdíjazása eléri az egymillió dollárt. A sikeres nevezők átfogó technikai támogatást is kapnak a vállalattól ahhoz, hogy új ajtókat nyissanak meg az alkalmazás-innováció világában. A versenyre bárki nevezhet, tanulóktól kezdve újonc és tapasztalt fejlesztőkig. A verseny öt régióban – Európa, Ázsiai-Csendes-óceáni térség, Latin-Amerika, Közel-Kelet és Afrika, illetve Kína – zajlik majd, tematikája pedig a „HMS Innovate for All”.

Az idei AppsUP versenyzői a fődíj mellett több más elismerésért is megküzdhetnek majd. Ezek egyike például az idén bevezetett Tech Women’s Award, az Excellent Student Award és a Best HMS Core Innovation Award. A pénzjutalmak mellett a döntősök alkalmazásai a Huawei AppGalleryben is kiemelt helyre kerülnek, így akár 700 millió Huawei mobileszköz-felhasználóhoz is eljuthatnak.

Augusztus 20-ig lehet nevezni

Az AppsUp versenyre augusztus 20-ig a Huawei Technologies hivatalos honlapján lehet
regisztrálni egyénileg, vagy legfeljebb háromfős csapatban. Minden alkalmazást a HMS Core-ral kell fejleszteni és feltölteni a verseny honlapján 2021. augusztus 20-án 18:00-ig. A technológiai, pénzügyi és játékipari szakértőkből, illetve a Huawei vezetőiből álló zsűri minden nevezést a funkcionalitás, az innováció, a társadalmi érték és a felhasználói élmény alapján értékel majd.

huawei verseny
Fotó: Huawei

Az öt régió legjobb húsz-húsz alkalmazására ezután a verseny honlapján és az AppGalleryben lehet majd szavazni. Az értékelés a szavazatok és az adott alkalmazás letöltéseinek száma alapján történik majd. A döntősök októberben regionális eseményeken mutathatják be alkalmazásukat a szakértői zsűrinek, akik átfogó értékelési módszer alapján rangsorolják a húsz nevezést a végső győztesek megállapításához.

Díjak

A Huawei AppsUp nyolc kategóriában hirdet győzteseket. A Best App, a Best Game, a Best
Social, az Impact, Excellent Student Award, a Tech Women’s Award és a Best HMS Core
Innovation Award kategóriában egyaránt három-három, míg az All Scenario Coverage Award egy, a Honourable Mention indulóit pedig öt díjjal jutalmazza.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!