Mark Zuckerberg egy három és fél milliós szörfdeszkán ünnepelte az amerikai függetlenség napját. 

A függetlenség napja (Independence Day) vagy egyszerűen július negyedike kivételes ünnep az Egyesült Államokban, ezen a napon ünneplik ugyanis a függetlenségi nyilatkozat 1776-os kihirdetését, mellyel az ország elszakadt Nagy-Britanniától. Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója és ügyvezetője is egy különleges videóval emlékezett meg a pirosbetűs ünnepnapról: méregdrága elektromos szörfdeszkára pattant, és a kezében egy hatalmas csillagsávos lobogóval szelte keresztül a habokat. „Boldog július 4-ét!” – írja Zuckerberg egy általa megosztott videóhoz, amely alatt John Denver legendás Take Me Home, Country Roads című nótája szól.

A szürreális videó persze nagy sikert aratott a facebookozók körében, cikkünk írásának pillanatában már több mint 1.9 millióan lájkolták a posztot, és több mint nyolc millióan nézték meg.

Az elektromos deszka, amin a Facebook-vezér lovagol a Lift Foils vállalat gyártmánya, amely a Business Insider jelentése szerint nem kevesebb, mint 12 ezer dollárba, azaz nagyjából 3 és fél millió forintba kerül.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!