A Huawei alkalmazásboltjában immár az Angry Birds 2 és a Manor Matters is elérhető.

Bizonyára sokan hallottak már a Huawei és az Egyesült Államok közötti vitákról, melynek eredményeképpen a Huawei-telefontulajdonosok már egy ideje nem használhatják a Google szolgáltatásait. A kínai gyártó a kialakult helyzetre válaszul saját ökoszisztéma kiépítésébe kezdett, melyet Huawei Mobile Services-nek nevezett el, illetve kifejlesztett egy saját alkalmazásboltot, az AppGalleryt.

Az alkalmazásbolt ma már több mint tízezer alkalmazással büszkélkedhet, a repertoár pedig folyamatosan bővül. Nemrégiben például két népszerű játék került be a kínálatba az Angry Birds 2 és a Manor Matters személyében.

Morcos madarak támadása

Már elérhető az AppGalleryben a világ egyik legnépszerűbb játéka. Az Angry Birds 2 az első Rovio játék, amely felkerült a Huawei saját alkalmazás áruházába. A játék mellett a Huawei felhasználók hamarosan testre is szabhatják telefonjaikat a Huawei Themes felületén megjelenő Angry Birds 2 hátterekkel, valamint okosóra számlapokkal.

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy az Angry Birds 2 mostantól több millió játékos számára lesz elérhető világszerte az AppGallery-vel való együttműködésünk révén. A Rovio küldetése a szórakoztatás, és mindig boldogok vagyunk, amikor játékaink és az általunk okozott öröm új közönséget ér el” – mondta Miikka Lindgren, a Rovio üzletfejlesztési alelnöke.

Huawei Angry Birds 2

Tripláz a Playrix

A Playrix játékfejlesztő vállalat bejelentette, hogy korábbi partnerségi siker és a Gardenscapes, valamint a Homescapes népszerűsége láttán elérhetővé teszi a vállalat legújabb játékát, a Manor Matters-t is az AppGalleryben. A fejtörőkkel tűzdelt játék igazi kalandra hívja a felhasználókat, ahol felfedezhetik a rég elhagyott Castlewood-ot, átvizsgálhatják és felújíthatják a helyiségeket, hogy felfedjék a rejtett tárgyak titkait.

A Manor Matters exkluzív ajándékokkal készül a Huawei felhasználóknak, a játékosok az
induláskor 500 érmét és 50 energiaegységet tartalmazó ajándékcsomagot kapnak.  Emellett azok a kuponok is elérhetőek lesznek, amelyek 70%-os kedvezményt biztosítanak a Playrix Basic Pack csomag árából, vagyis a felhasználók kevesebb játékkal nagyobb haladást érhetnek el. Az európai játékosok ezen felül minden tematikus Season Challenge kezdetekor további Golden Ticket utalványokat igényelhetnek, melyek a Playrix mindhárom játékához elérhetők. A Manor Matters egy újabb minőségi példa arra, hogy egy játék hogyan tudja kihasználni a Huawei HMS Core-ját, integrálva az IAP készlettel, hogy zökkenőmentes fizetési élményt nyújtson mind a felhasználók, mind a fejlesztők számára.

Huawei Angry Birds 2

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!